Publicerad

Vi fortsätter med fri frakt i webbutiken januari ut!

Vi fortsätter med gratis frakt i webbutiken hela januari ut (20200131)! Passa på och unna dig den där boken du tittat på så länge eller varför inte ge bort en bok till någon i present! Ingen kod behövs för att nyttja erbjudandet.


Hitta inspiration bland de böcker som sålt bäst denna månad!Publicerad

Hans Norman

Hans Norman, född 1936, är professor emeritus i historia vid Uppsala universitet. Bland hans publikationer kan nämnas arbeten om 1800-talets utvandrare till Nordamerika och deras bosättning, om demografi och familjeliv i Sverige i historisk belysning samt om 1600-talskolonin Nya Sverige och dess svensk-finska befolkning. Hans intresse för marin historia har dels resulterat i en antologi om den svenska skärgårdsflottan, dels i en biografi om generalamiralen Johan Puke.

Han har gjort många långfärdsseglingar i skärgårdshaven och Finska viken. Som medlem i Svenska Kryssarklubben och styrelseledamot i dess Uppsalakrets har han varit ansvarig för kretsens eskaderverksamhet.

Publicerad

Köp dina julklappar hos oss!

Nu säljer vi, utöver våra böcker, även pussel och spel. Släpp alla skärmar och tangentbord och koppla av med ett annorlunda pussel, eller varför inte köpa ett kul spel att ge bort i värd/värdinne-present till glöggmyset! Just nu säljer vi bara spel och pussel i vår förlagsbutik på Eastmanvägen 9 (mittemot Vasaparken), våra böcker kan du däremot köpa när som helst i vår webbutik. Välkommen in till oss på Eastmansvägen 9!

Publicerad

30/11 (H)julmarknad i Solna

För 42:e året i rad ställer cirka 100 trafikhistoriska föreningar och företag ut på årets traditionella
Hjulmarknad.

Lördagen den 30 november
kl 11.00 – 16.00.
Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna

Fri entré!

Mat- och kaffeservering finns på övervåningen och café på utställningsplanet!
Nya och begagnade modeller (främst av tåg), böcker (nya och antikvariska, både tåg och annat
tekniskt), kuriosa, lotteri samt två auktioner med böcker och kuriosa. Visning av modelljärnvägar
och föreningar som presenterar sin verksamhet. I år finns en miniatyrjärnväg i en av hallarna!

Mer information på www.facebook.com/hjulmarknaden