Publicerad

Påfyllning av giraffer, grodor och minioner i vår butik!

Vi har fått påfyllning av de fina virkade bokmärkena i butiken!

60 kronor styck. Välj mellan giraffer, minoner, hundar, grodor och många fler! Perfekt för att hålla reda på vilken sida du befinner dig på i boken och som en bonus så lockar de dessutom till ett leende varje gång du ser dem.

Nytt i butiken är också de virkade fingerdockorna. Supersöta att leka dockteater med eller varför inte sätta på din favoritpenna för att pigga upp den lite? 50 kronor styck.

Vi har som vanligt också en massa fina böcker samt spel och pussel till bra priser! Välkommen in till oss på Eastmansvägen 9, Stockholm.

Publicerad

Mars 2020 Elins tonårsdagbok – lyssna på författaren Barbro Gramén.

   

Onsdag 4 mars kl 17.00-18.30  Barbro Gramén, bygdehistoriker, berättar om Elin Serenius dagbok från sommarvistelserna i Grödinge på 1870-talet. En unik inblick i en ung kvinnas liv.  Fritt inträde. Ingen förhandsanmälan. Sundbybergs Bibliotek, Signalfabriken, Esplanaden 10.  Arr. StorStockholms Genealogiska Förening och Sundbybergs Bibliotek

Måndag 9 mars kl 19.00  Vårstabibliotekets Vänner bjuder in till författarsamtal med Barbro Gramén. Vårsta Bibliotek, Ringvägen 2 Grödinge.

Söndag 29 mars kl 14.00  Barbro Gramén från Grödinge Hembygdsförening berättar om en ung flickas uppväxt under 1850-talet. Lerkrogen, Älvsjö centrum, Götalandsvägen 224 C. Arr. Brännkyrka Hembygdsförening

                                 

Publicerad

Vi fortsätter med fri frakt i webbutiken januari ut!

Vi fortsätter med gratis frakt i webbutiken hela januari ut (20200131)! Passa på och unna dig den där boken du tittat på så länge eller varför inte ge bort en bok till någon i present! Ingen kod behövs för att nyttja erbjudandet.


Hitta inspiration bland de böcker som sålt bäst denna månad!Publicerad

Hans Norman

Hans Norman, född 1936, är professor emeritus i historia vid Uppsala universitet. Bland hans publikationer kan
nämnas arbeten om 1800-talets utvandrare till Nordamerika och deras bosättning, om demografi och familjeliv i Sverige i historisk belysning samt om 1600-talskolonin Nya Sverige och dess svenskfinska befolkning. Hans intresse för marin historia har dels resulterat i en antologi om den svenska skärgårdsflottan, dels i en biografi om generalamiralen Johan Puke. Han har gjort många långfärdsseglingar i skärgårdshaven och Finska viken. Som medlem i Svenska Kryssarklubben och styrelseledamot i dess Uppsalakrets har han varit ansvarig för kretsens eskaderverksamhet.

Författaren för ankar i Fladan vid Berghamn, Houtskär, Åbolands skärgård.

Publicerad

Köp dina julklappar hos oss!

Nu säljer vi, utöver våra böcker, även pussel och spel. Släpp alla skärmar och tangentbord och koppla av med ett annorlunda pussel, eller varför inte köpa ett kul spel att ge bort i värd/värdinne-present till glöggmyset! Just nu säljer vi bara spel och pussel i vår förlagsbutik på Eastmanvägen 9 (mittemot Vasaparken), våra böcker kan du däremot köpa när som helst i vår webbutik. Välkommen in till oss på Eastmansvägen 9!