JAMES BOND 50 år! Det regnar aldrig i en Bondfilm

79,00 kr inkl. moms

I lager

Artikelnr: 978-91-85581-76-4 Kategori:

Beskrivning

50 ÅR MED BOND!

The name is Bond… James Bond!

James Bond agent 007 är en av filmhistoriens mest lönsamma rollfigurer. Filmerna har haft mycket stort inflytande över actionfilmens utveckling. Det hela började på 1950-talet med Ian Flemings böcker om Bond. Fleming själv talade på sin tid om böckerna som ”sagor för vuxna” men han hävdade även att allt han skrev faktiskt hade förankring i verkligheten. Filmantalet är nu, med filmen Skyfall, uppe i tjugotre officiella filmer. Alla producerad av Eon Productions och fler blir det eftersom Daniel Craig, är kontrakterad till ytterligare äventyr.

I denna faktaspäckade bok – Det regnar aldrig i en Bondfilm, kan man läsa om allt som rör James Bond och hans värld. Från tiden med Flemings böcker till allt om bondkaraktären, bondbrudarna, M och Q och de tekniska prylarna. Här finns också fakta om musiken, de exotiska platserna, om specialeffekterna och stunts som är en viktig del av de uppfinningsrika filmerna. Allt värt att veta om James Bond och hans värld!

Boken utgavs första gången år 2006 och var den första i sitt slag om James Bond, på svenska. Detta är den tredje upplagan som utges i samband med den tjugotredje filmen SKYFALL 2012.

 

 

Ytterligare information

Dimensioner 107 × 165 mm
Band

Illustrerad

,

Sidor

Språk

Utgiven