Japansk vardagsmat – Inte bara Sushi!

300,00 kr inkl. moms

Slut i lager

Artikelnr: 978-91-85581-39-9 Kategori:

Beskrivning

Titeln är slut på vårt lager men finns att köpa i ett begränsat antal i webbutiken.
OBS! Denna bok har vi med avsikt vänt för att den ska läsas på asiatiskt vis – läs alltså boken ”bakvänt” med bokryggen åt höger!
Författare och fotograf till denna bok är båda japaner. De har bott i Sverige under en lång period men tycker trots det, att det är mycket viktigt att behålla sin asiatiska matkultur. Sushi är det första många tänker på, då man talar om japansk mat och i Japan äter man mycket fisk eftersom landet är omgivet av hav. Men i Japan är det också vanligt med jakt på vilda djur och här äter man mycket kötträtter, många talar om att man i Japan har det bästa köttet i världen. Emi Komatsuzaki tillägnar denna bok till sin son som alltid varit intresserad av matlagning och ofta frågat henne om tips och idéer för att laga god hälsosam vardagsmat. Här blandas många olika rätter typiska för det japanska köket. De vackra bilderna har Juki Nakamura tagit.
Boken är svenskproducerad, tryckt på kvalitetspapper och trådinbunden. Omslaget är vackert mattlaminerat med guldfolierad titeltext och läses på asiatiskt vis, i motsatt riktning mot vad vi är vana vid.

Ytterligare information

Dimensioner 210 × 225 mm
Band

Illustrerad

ISBN

Sidor

Utgiven